Forum Graficzno-Fantastyczne
Tutaj możecie napisać coś o sobie, np. Jestem Jan Kowalski. Mam tyle i tyle lat, Mieszkam w ... itp. Nie musicie zamieszczać o sobie wszystkich wiadomości.
To ja też się przedstawię.
Karol S.;p Dla kolegów Elvis.
Miejscowość : Wierzbica pod Radomiem.
moja podobizna
Moja postać w Świecie Fantasy
Mój odwieczny wróg w Świecie Fantasy
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Lis
Siemka Jestem Mateusz Lis
dla kolegów lisu lat 13 mieszkam w Wierzbicy koło Radomia
Ostatnio edytowany przez Ponurak (2009-02-22 11:31:39)
Dominika. zwana potocznie jako Ominika lub Nika. ; DD ewentualnie nazywają mnie Rośką, lub Rośkiem. ; D
Lat ileśtam. xDD Zamieszkała gdzieś daleko. xDD
Moją pasją jest rysowanie, muzyka oraz taniec. Kocham wszystko, co jest związane z wodą, zwłaszcza przepiękne rafy koralowe. Nurkuję z butlą, oraz uprawiam windsurfing. :> Czasem po prostu zwyczajnie pływam. ;] Amatorsko pisuję wiersze. :3 Lubię przeczytać dobrą książkę. ^^;
Uwielbiam fotografować oraz tworzyć grafikę komputerową.
Tańczę hip-hop oraz współczesny. ;>
Słucham Armina van Buuren'a, Tiesto, Ferry'ego Corsten'a, Paula van Dyk'a i wszelakiego, dobrego tranceu :> Czasem również rock, a i zdarza się, że spodoba mi się coś z odrębnego gatunku (;
Jestem zabawna i mam cholernie bujną wyobraźnię. ;> Czasem jestem ciekawska, a czasem wręcz wścibska.
Kręcą mnie różne fora, o przeróżnych tematykach. Dlatego tu jestem :>

Nowy użytkownik
Cześc Maja jestem...mam kilkanaście lat ...może z 13 ...mieszkam w domu ...www...już nie pamiętam miejscowości ,
a moje gg to (o dziwo!) same cyfry ...xD
Ps. Zoombi rządzi !
Ostatnio edytowany przez MajeczkaxD (2009-02-22 16:03:42)
Hem. A ja Domi jestem. Urzędowo Dominika Izabela Wu. ;d Fikcyjnie black-eye, ewentualnie Sweet Bad Suzzie Domi Wu xd Stara już jestem. Lat 13. Mieszkam...w domu xd.
Witaaam serdecznie ;p
Trafiły nam się dwie Dominiki... ;p
Nowy użytkownik
Nazywam się Nikola T. ;p, lat ileś tam mam, mieszkam w Olsztynie.
Witam wszystkich ^^
Ach ile nas ach ile nas
Siewca Śmierci
Na imię mam Łukasz,mam 15( w listopadzie 16)lat, mieszkam w Lublińcu koło Katowic.Lubię grać na gitarze, jeździć na deskorolce, rysować, pisać opowiadania fantasy i grać w przeróżne gry MMORPG.Obecnie gram w grę o nazwie Margonem, mam w niej 100+lvl.To ja Darielowi pokazałem czym są tekteki, więc w jakimś stopniu przyczyniłem się do stworzenia tego forum.